Onderhoud is nog nooit zo makkelijk geweest!

Hoe onderhoud u een Kunststof gietvloer:

Een kunststof gietvloer is relatief makkelijk te onderhouden. De beste manier om deze vloer te onderhouden is te stofzuigen met een zachte borstel. Wij adviseren tevens eenmaal per week moppen met water en een reinigingsmiddel dat niet al te chloorhoudend is. Deze kun je vinden op: www.carefor-it.nl. Droge reiniging van de gietvloer kan het best worden gedaan met een microvezeldoek.

 

Het voorkomen van krassen:

Zoals bij elke vloer ontkomt u niet aan krassen op uw vloer. Echter kunnen wij wel een handje helpen met het verminderen van de krassen. Door Scratch no more onder uw meubel poten te plaatsen. Bij Scratch no More vind u hoogwaardige vloerbeschermings producten die beschadiging van kostbare vloeren door het krassen van stoel- en tafelpoten en andere meubelen voorkomen. scratch no more is een effectief beschermingsproducten tegen deze krasschade aan vloeren, Scratch no More heeft complete vloerbescherming systemen voor vrijwel alle soorten stoel- en tafelpoten ontwikkeld.

Via de onderstaande link kunt u voor 5% korting deze vloerbescherming systemen vinden of kom langs bin onze showroom. coat-it.scratchnomore.nl 

 

  • Let op in de showroom kan niet gepind worden.
Openingstijden showroom:

Di 9.00 – 17.00
wo 9.00 – 17.00
Za 10.00 – 16.00

CONTACT