Wie denkt dat COAT-it Kunststofvloeren B.V. alleen naam en faam heeft gemaakt door schitterende, strakke gietvloeren, die heeft het mis.

Ervaring

Coat-it levert al sinds 2001 een grote diversiteit aan kunststof en cementgebonden vloeren. Buitenom de vloeren brengen wij gekleurd waterdicht woonbeton aan op wanden.

Op deze site treft u een greep uit ons leveringspakket voor particulieren en bedrijven. Ons bedrijf houdt zich uitsluitend bezig met het verwerken van kunststofvloeren en alles wat hierbinnen valt,

Expertise

Het oude gezegde “schoenmaker blijft bij je leest” hebben wij hoog in het vaandel staan. Bij ons kunt u rekenen op 22 jaren op en top “praktijk” ervaring

COAT-it levert en plaatst uitsluitend vloeren in quartz – poeder en vloeibare vorm, bij ons komt niets van de rol behalve dan de ondervloeren voor de sportvloer.

Eerlijk

Eerlijk en een duidelijk advies vinden wij erg belangrijk. “Wij zeggen wat we doen, maar doen ook zeker wat we zeggen”.

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende soorten vloeren:
  • Kunststof gietvloeren
  • Cementgebonden gietvloeren
  • Basebeton
  • Coating vloeren
  • Troffelvloeren
  • Siergrindvloeren
  • Belijningen en logo’s

De vele voordelen van kunststofvloeren & -wanden

Kunststofvloeren zijn sterk en stevig! Eén van de grote voordelen van het laten leggen van een kunststofvloer is dat ze robuust zijn en een zeer lange tijd mee kunnen. Ideaal dus voor veel belopen ruimtes! Het geeft altijd een goed gevoel dat je gewoon over je vloer kan lopen zonder je zorgen te maken over slijtage.

Kunststofvloeren zijn de beste keuze als het gaat om vloerverwarming én om vloerkoeling! Steeds meer huizen in Nederland worden voorzien van vloerverwarming en/of -koeling. Als je daar optimaal van wil profiteren is de beste keus een kunststofvloer. Deze geleiden namelijk de warmte perfect; er wordt weinig warmte tegengehouden; of het nou om het verspreiden of het wegleiden van warmte gaat.

Een vaak over het hoofd gezien voordeel van kunststofvloeren is dat ze geluiddempend zijn. In je eigen huis wil je natuurlijk tot rust kunnen komen en ontspannen. Met een kunststofvloer wordt contactgeluid optimaal gedempt. En als je hoog woont is dat natuurlijk ook heel fijn voor je onderburen!

Coat-it staat ingeschreven bij NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijvenverwerkt) en wij werken uitsluitend met de allerbeste materialen die komen van betrouwbare toeleveranciers. Om die redenen kunnen wij u volledige en duidelijke garanties afgeven.

Onze leveranciers:

Arturo – EPI – Dr. Schutz – Stone Age – Sika – BASF. 

Enkele referenties:

KLM – Restaurant Pier Scheveningen – Keukenhof Restaurant en toiletten – Lebara Blaak Rotterdam – kantoor Funda Amsterdam – Maasgebouw Stadion Feyenoord – ziekenhuizen: SFG Rotterdam, st. Antonius Utrecht, Maasstad, – enkele DIDI winkels – COS Alkmaar en Den Bosch – Hartstichting – Sparta business – L4 interieur –  enz.