Onze showroom 150m² vloertechniek!

Wij verwelkomen u graag in onze 150m² showroom aan de hoofdweg 100 te Capelle aan den IJssel. Al onze vloer en wand technieken kunnen wij u hier tonen, onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee kunt u gerust rondkijken en indien u dat wenst zullen wij u er alles over vertellen.


Doordat wij een veilige en Corona vrije omgeving willen aanbieden, vragen wij uw begrip om vooraf aan uw bezoek aan de showroom contact op te nemen. Zo een afspraak in te plannen, en hebben wij alle tijd voor u alleen.

 

De ingang van de showroom vind u aan de achterzijde van het pand op nummer 246. Volg hiervoor de bewegwijzering. Tot snel!

Openingstijden showroom:

Di 10.00 – 17.00
wo 10.00 – 17.00
Za 10.00 – 16.00

Beste klanten,

Er is geen ontkomen aan, de richtlijnen en maatregelen om het Coronavirus be- heersbaar te houden zullen steeds drastischer worden. Natuurlijk heeft dit ook gevolgen voor de werkzaamheden binnen ons bedrijf. Daarom vragen wij uw begrip en om vooraf aan uw bezoek aan onze showroom contact op te nemen, om een af- spraak in te plannen. Zo zorgen we ervoor dat de kans op besmetting minimaal is. Uiteraard hebben we zo ook alle aandacht voor u alleen!

+31 (0)10 - 227 01 75
info@coat-it.nl

CONTACT