Bij COAT-it kunt u ook terecht voor dé moderne betonlook voor vloeren en wanden. Base Beton is een hoogwaardig, waterdicht cementgebonden product met een unieke natuurlijke uitstraling. Het is sterk, slijtvast, onderhoudsvriendelijk en volledig waterdicht. Dus ook prima toe te passen in de badkamer of keuken. Met Base Beton creëert u een duurzame betonlook op wanden, vloeren, meubels, bladen en trappen.

Base Beton is een hoogwaardig, waterdicht cementgebonden product. Dit product wordt niet gemengd met water maar met een speciale hars waardoor het sterk en flexibel wordt. De afwerking gebeurt door middel van een speciale Sealer in combinatie met een 2-componenten PU-lak. Door de aparte samenstelling kan Base Beton op nagenoeg elke stabiele ondergrond worden aangebracht. Een moderne betonlook uitstraling met grenzeloze designmogelijkheden voor bijvoorbeeld uw badkamer, woonkamer, keuken, toilet of bijvoorbeeld bedrijfsruimte. Geschikt voor wanden, vloeren, bladen en trappen.

Eigenschappen:

  • Unieke natuurlijke uitstraling
  • Sterk, slijtvast en onderhoudsvriendelijk
  • Naadloos, schimmelvrij en waterdicht
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Kan gewoon over tegels heen

Watervast

Door de unieke samenstelling en afwerking is het zeer sterk en bovendien watervast. Dankzij deze combinatie zijn er vele mogelijkheden en wordt Base Beton steeds vaker toegepast in badkamers en keukens. Raadzaam is om te vermijden dat er plekken ontstaan waar langere tijd water op blijft staan. Water, in combinatie met zeephoudende producten, kan na langere tijd ingewerkt te hebben de bescherming laag aantasten.

Voor meer informatie staan wij u graag te woord!

100% kleurvast is bij ons ook 100% kleurvast, maak een afspraak voor en het beste vloeradvies!
CONTACT